Produkten har lagts till i din kundvagn.
Produkten finns nu i jämförelselistan som du hittar i vänsterspalten. Välj 2-8 produkter från en kategori och jämför dem sedan via listan!
 
Om Horto Köp och Leveransvillkor Logga in Skapa konto
AAA Trygg e-handel

Din kundvagn

Kundvagnen är tom.

Hortos nyhetsbrev

Information om nya produkter och aktuella kampanjer! Anmäl dig!
Avanmäl dig   
Start /

Trico Garden 1 liter

Leverans:
Finns i lager. Skickas inom 24 timmar.

347,50
  Delbetala från :- /mån.
Antal:   

För avskräckning av vilt i planteringar och prydnadsväxter.

Beskrivning:

Trico Garden är ett medel för att avskräcka vilt i planteringar och vid prydnadsväxter.

Passar till: Trico Garden kan användas som repellent mot älg, rådjur, hjort, kronhjort m.fl. Kan användas på tall, gran, lärk, björk, masurbjörk och ädellöv med mycket goda effekter. Trico kan användas på allt från täckrotsplantor till träd på över två meter. Behandlingen kan ske både höst och vår, före och efter invintring. Inga negativa effekter har iakttagits på plantorna.

Trico Garden är ett resultat av forskning. Den består av en emulsion av fårfetter och vatten med en liten tillsats av emuleringsmedel, samt vit färg för att man lätt ska kunna se vilka plantor som behandlats. Trico får sin repellerande effekt genom doft- och smaksubstansen. Trico har god effekt främst mot betning men minskar även barknings- och fejningsskador. De repellerande luktämnena aktiveras både av temperatur och UV-ljus, och aktiveras alltså även under vintern.

Användning  Applicering kan ske med ryggspruta eller annan sprututrustning. För att uppnå långvarig effekt ska Trico torka in några timmar. Behandlingen bör därför inte göras när det är risk för regn, dimma eller frost. Toppen på plantan behandlas, men plantan i övrigt behöver inte täckas. Dosen är beroende på plantans storlek och viltförekomsten. Rekommenderad dos är 4 ml per planta. Om plantorna är små och man har en god sprutrustning kan dosen minskas till 3 ml. Vid behandling av större plantor och träd ökas dosen. Normal åtgång är 7-10 liter per hektar.

 

Dosering: Koncentrat som ska blandas med vatten.

Vid användning av handspruta späd med vatten i föehållandet 1:4. En del Trico Garden till 4 delar vatten. 25 ml till 1 dl vatten räcker till 13m2.

 

  • Bekämpningsmedel klass 3.

 

Förpackningsstorlek: 1 liter.

Dokument (öppnas i nytt fönster)

  • Fakta om produkten
  • Omdömen (3)
Betyg: 3.7
  Gilla
Av Helena
(2017-04-25)

Trico Garden räddar inga växter som vi har i rabatten, testade förra året. De åt upp funkia, rosor, tulpaner bland annat. Detta hjälper verkligen inte. Nu har jag lagt över nät samt inhängnat det jag är rädd om.

2  Gilla
Av Tobias
(2014-06-26)

Första medlet jag provat som funkar på rådjur.

Artikelnr:
TRICO 
Kategori: