Produkten har lagts till i din kundvagn.
Produkten finns nu i jämförelselistan som du hittar i vänsterspalten. Välj 2-8 produkter från en kategori och jämför dem sedan via listan!
 
Om Horto Köp och Leveransvillkor Logga in Skapa konto
AAA Trygg e-handel

Din kundvagn

Kundvagnen är tom.

Hortos nyhetsbrev

Information om nya produkter och aktuella kampanjer! Anmäl dig!
Avanmäl dig   
Start /

Om Horto

Välkommen till Horto.se, trädgårdsbutiken för Dig som är riktigt intresserad av Din trädgård och som vill arbeta med bra produkter. Vi lagerför över 3.000 trädgårdsprodukter från ett 100-tal leverantörer, stora som små.

Horto.se drivs av Trädgårdsgrossisten i Stockholm AB som i 25 år har innehaft Stockholms största yrkesbutik för företag som anlägger och underhåller ”gröna ytor” utomhus, inomhus och i växthusmiljö. Yrkesbutiken och vårt lager finns mittemot Trädgårdshallen i Årsta söder om Stockholm.

I vårt sortiment finns varor från de ledande leverantörerna som Fiskars, Karlstad Redskap, ARS, Silky, Weibulls Horto, Waterboys, Gullviks, Bayer, Prodana, Nelson och Nyby men även från ett stort antal mindre specialleverantörer.

Trädgårdsgrossisten har sina rötter i den gamla anrika fröfirman Olsens Enke. När partihallarna flyttade på 1960-talet från Klarahallen till Årsta hade fröfirman övertagits av Hammenhögs Frö AB och kallades ”änkan i Årsta”. ”Änkan” såldes ett antal gånger under 80-talet tills det 1991 togs över och ändrade namn till Trädgårdsgrossisten i Stockholm AB. Butiken låg i Trädgårdshallens nedre plan till dess att bolaget tog över Weibulls yrkesbutik och hela verksamheten flyttade in i huset mitt emot Trädgårdshallen.


 

Kundtjänst:


Öppet: Måndag-fredag 9-12
Telefon: 08-522 55 380.
E-post: info@horto.se

Mailfrågor som berör faktiska köp och beställningar besvaras inom 24 timmar på vardagar.
 

Adress: Partihandlarvägen 1, 120 44 Årsta.

Org.nr: 556395-3016Vi som arbetar på Horto.se:


Christina Steiness
VD

Rickard Söderberg
Inköpsansvarig

Stina Carlsson, Anki Sundell, Peter Edvardsson

Kundtjänst Horto.se